Jobba hos oss

Den bästa konsult som jag har kommit i kontakt med, så vill vi på UNDEKO upplevas av våra uppdragsgivare och partners. Vi vill också vara en arbetsplats där våra medarbetare mår bra och känner sig inkluderade i företaget och vår utveckling. Vi är en vägledande konsult, det gäller både för våra kunder och för alla som arbetar och utvecklas inom bolaget. Vi är framför allt specialister på arbeten i och omkring vatten men vi arbetar också med en hel del utmanande projekt på land, inte minst inom försörjningssektorn och matproduktion.

Vi söker nya talanger inom marina-, miljö- och VA-projekt

Vill du göra karriär på ett företag som verkligen satsar på specialkompetenser och utmaningar? UNDEKO AB söker alltid efter nya talanger inom marin, miljö och VA-projekt. Om du har erfarenhet inom dessa områden och är drivs av utmaningar, tveka inte att skicka in din ansökan till oss. Vi erbjuder karriärmöjligheter, utvecklingspotential och en passionerad arbetsplats. Sänd din ansökan till <jobb på undeko. se> (på=@) idag och ta det första steget mot en spännande och utvecklande karriär hos oss på UNDEKO AB.

Lediga tjänster

För närvarande har vi inga lediga tjänster. Men vi söker alltid efter nya duktiga  medarbetare så skicka gärna en öppen ansökan till  <jobb på undeko. se> (på=@).